Παρακαλώ περιμένετε...

Αυτα εισηγηθηκε απο την ΕΟΚ η ΕΣΚΑΝΑ για την επανεκκινηση του αθλητισμου

  • 03/02/2021 -
    Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Την επανέναρξη των προπονήσεων και εν συνεχεία των αγώνων, εισηγήθηκε στην ΕΟΚ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ κατόπιν συνεδρίασης των μελών της το απόγευμα της Δευτέρας (1/2).

Συγκεκριμένα, η Ένωση απέστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ με κοινοποίηση στην ΓΓΑ, και μετά την εισήγηση της υγειονομικής επιτροπής, τις δικές της εισηγήσεις για την σταδιακή επιστροφή στα γήπεδα.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εισηγείται:

1)      Την επανέναρξη των προπονήσεων Ακαδημιών σε ανοικτούς χώρους , με αφορμή και το άνοιγμα των σχολείων.

2)      Σε δεύτερη φάση , την πιθανή επανέναρξη των προπονήσεων και ενδεχομένως των αγώνων σε αθλητές και αθλήτριες  κάτω των 18 ετών.

3)      Για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα εισηγείται την επανέναρξη , με συνθήκες ελέγχου που θα έχουν την πλήρη ευθύνη και πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.