Παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ε.Σ.Κ.Α.
1992
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "ΧΩΡΑΦΑΣ" "ΔΙΔΥΜΑ", "ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ"
ΜΑΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ

 ΑΠΣ «Φίλιππος Περιστερίου» ομάδα της περιοχής μας ιδρύθηκε το 1992 από μια ομάδα ανθρώπων με μεράκι για τον αθλητισμό .Το ξεκίνημα της ομάδας από το 10ο δημοτικό σχολειό με πρωταγωνιστή το γυμναστή του σχολείου ΦΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ αποτελεί σταθμό στη δημιουργία αυτής της ομάδας. Αγωνίζεται σήμερα στο ανδρικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ΕΣΚΑ. Μεγάλες επιτυχίες της θεωρούνται η άνοδος της ομάδας από τη Δ κατηγορία στη Γ και μετά η άνοδος και παραμονή στη Β κατηγορία τα τελευταία  δέκα (10) χρόνια. Την περίοδο 2016-17 η ομάδα αγωνίζεται στην ΄Β ΕΣΚΑ.

Η Ομάδα συμμετέχει με τα αγωνιστικά της τμήματα Ανδρικού, Εφηβικού, Παιδικού, Παμπαιδικού Μίνι, Προμίνι, Κορασίδων, Μίνι και Προμίνι Κοριτσιών στα  αντίστοιχα πρωταθλήματα ΕΣΚΑ, έχει σήμερα στα τμήματα ακαδημιών περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών .

Έδρα του συλλόγου είναι το κλειστό στάδιο της Χωράφας το οποίο έχει δοθεί αποκλειστικά με παραχωρητήριο από το δήμο Περιστερίου τόσο για τους αγώνες  όσο και για τις προπονήσεις των τμημάτων της.

Στα σκαριά είναι και η επισκευή του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στη οδό Ναούσης που θα λειτουργήσει σαν πρόσθετη έδρα για την ομάδα. Το ανωτέρω έχει δοθεί με παραχωρητήριο από το δήμο Περιστερίου για τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Παίκτες

Δεν βρέθηκαν παίκτες για την επιλεγμένη ομάδα.

Νέα

Δεν βρέθηκαν νέα για την επιλεγμένη ομάδα.

Σαν Σήμερα

27/04/1950

1950: Ο Red Auerbach αναλαμβάνει προπονητής στους Boston Celtics. Μερικά χρόνια και 9 πρωταθλήματα αργότερα θα αποσυρθεί απο την προπονητική για να αναλάβει GM της ομάδας των Κελτών.