Παρακαλώ περιμένετε...

Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

2013
ΚΓ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
ΜΠΛΕ-ΛΕΥΚΟ

   Ο σύλλογος Α.Π.Σ. Αρίων-Πτολεμαϊδας είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο ιστορικοτέρων συλλόγων το 2013. Μια συγχώνευση η οποία δεν άργησε να αποδώσει καρπούς, καθώς μόλις 2 χρόνια μετά από αυτήν , η νεσυσταθήσα ομάδα πέτυχε την άμοδο στην Γ΄Εθνική έπειτα από 16 χρόνια για μιά ομάδα της πόλης της Πτολεμαίδας. Η άνοδος αυτή βέβαια δεν κράτησε παραπάνω από μία σεζόν, καθώς την σεζόν 2016-17 η ομάδα βρίσκεται εκ νέου στα πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ στην 1η κατηγορία.

Η τελευταία ομάδα που είχε βρεθεί στην Γ΄Εθνική από την Πτολεμαϊδα ήταν ο Αριων, πριν την συγχώνευση, την περίοδο 1998-2000.

Ο συνεργασία των δύο ομάδων λειτουργεί ακαδημίες καθώς και όλα τα τμήματα υποδομής τα οποία και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΔΥΜ.

https://www.facebook.com/ApsArionPtolemaidaBasketball/

Παίκτες

Δεν βρέθηκαν παίκτες για την επιλεγμένη ομάδα.

Νέα

Δεν βρέθηκαν νέα για την επιλεγμένη ομάδα.

Σαν Σήμερα

25/04/1950

1950: Ο Chuck Cooper γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός παίκτης που θα γίνει ποτέ draft από τους Boston Celtics στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα οι New York Knicks θα υπογράψουν τον Nat "Sweetwater" Clifton, από τους Harlem Globetrotters και θα τον κάνουν έτσι τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.