Παρακαλώ περιμένετε...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Ε.ΚΑ.Σ.Θ.
1999
ΔΑΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1999 μετά από συνένωση των ομάδων Αναγέννηση και Φλόγα Αναλήψεως. Η ομάδα αγωνίζται στο κλειστό γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαίδης" το οποίο εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, ενώ τα χρώματά της είναι το κόκκινο και το κίτρινο. Η πορεία της ομάδας απο την ίδρυσή της συνοψίζεται παρακάτω.

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2004-05, η Αναγέννηση Φλόγας κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΘ, ανεβαίνοντας στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δεν ήταν όμως και η τελευταία καθώς η ομάδα συνέχισε την ανοδική της πορεία η οποία την έφερε στην Β΄ Εθνική για πρώτη φορά την σεζόν 2007-08. Η ομάδα παρέμεινε στην Β΄Εθνική- κάνωντας αξιόλογς πορείες και κατακτώντας μέχρι και την 5η θέση- μέχρι και την σεζόν 2011-12, οπότε και έπεσε στην Γ΄Εθνική. Από εκείνο το σημέιο και έπειτα η ομάδα βρίσκεται σε καθοδική πορεία η οποία και την οδήγησε την σεζόν 2016-17 να αγωνίζεται στην Γ΄1 κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Παράλληλα με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής η ομάδα συμμετείχε και στο κύπελλο Ελλάδος στο οποίο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 2ο γύρο την σεζον 2008-09.

Η ομάδα λειτουργεί τμήματα υποδομής τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ.

https://www.facebook.com/flogabc

https://twitter.com/flogabc

Παίκτες

Δεν βρέθηκαν παίκτες για την επιλεγμένη ομάδα.

Νέα

Δεν βρέθηκαν νέα για την επιλεγμένη ομάδα.

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.