Παρακαλώ περιμένετε...

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ

Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
1981
ΚΛ.ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤ.
ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ

Ο Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1981 με Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Νικολιδάκη και Γενικό Γραμματέα τον αείμνηστο Αλέκο Γεωργίου. Είναι από τα ιστορικότερα σωματεία στην Καλλιθέα με πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική προσφορά. Από την αρχή της ιστορίας του ο σύλλογος καλλιεργέι αποκλειστικά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.Στη μακρά αυτή πορεία του συλλόγου στον χώρο του αθλητισμού τη φανέλα του συλλόγου έχουν φορέσει σπουδαίοι αθλητές όπως ο Τζανής Σταυρακόπουλος.Ιστορική έδρα του σωματείου αποτελούν τα ανοιχτά γήπεδα που βρίσκονται στην οδό Σαλαμίνος 50 (ποτάμι) έναντι Ε.Υ.Δ.ΑΠ. στην Καλλιθέα, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του συλλόγου. Την περίοδο 2016-17 ο Αετός αγωνίζεται στην Γ΄ΕΣΚΑΝΑ.

 

 

http://www.aetoskallitheasbc.gr/

https://www.facebook.com/aetos.basketball/

Νέα

Δεν βρέθηκαν νέα για την επιλεγμένη ομάδα.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.