Παρακαλώ περιμένετε...

Tο «ανατρεπτικο» σχολιο του Τρινκιερι για την σειρα με την Αρμανι

  • 10/05/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Η συζήτηση με τον Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι δηλώσεις του ξεπερνούν τα καθιερωμένα. Μιλώντας, στο Podcast "Open Court", στο κανάλι της ομάδας, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σειρά των play offs της Euroleague εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο.

Το σκεπτικό του έχει σημασία και το επιχείρημά του μια αποδεκτή βάση.

«Tο πρώτο ματς, που χάσαμε, θα μπορούσε να "σκοτώσει" κάθε ομάδα στον κόσμο. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι έπειτα από αυτή την ήττα, φτάσαμε τη σειρά στο Game 5. Στην ουσία, το κερδίσαμε το παιχνίδι. Μόνο σε μια φάση δεν αντιδράσαμε σωστά. Αυτό συμβαίνει, είμαστε άνθρωποι.

Στο δεύτερο ματς δεν ήμασταν εξίσου καλοί, αλλά παλέψαμε και πάλι. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις στο Game 2 χάνεις με 30 πόντους. Αν δείτε την ιστορία, θα το καταλάβετε. Κατά την άποψή μου, πήραμε τη σειρά με 3-1»  τόνισε χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα

19/04/1965

1965: Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ 5 παίκτες από μία ομάδα σκοράρουν πάνω από 20 πόντους ο καθένας. Αυτό συνέβη στην νίκη των Celtics επί των Lakers , ενώ για να ξανασυμβεί περάσαν 27 ολόκληρα χρόνια μέχρι τους τελικούς του 1982, όταν και ξαναέγινε με συμμετέχοντες τις ίδιες ακριβώς ομάδες.