Παρακαλώ περιμένετε...

H νεα θεση της Μπαρτσελονα στο κεφαλαιο «Ερτελ»

  • 28/12/2020 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Περισσότερα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διαμάχη Ερτέλ και Μπαρτσελόνα.

Ειδικότερα, το κλαμπ της Βαρκελώνης μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Αλμπέρ Σολέρ έδωσε εξηγήσεις για τις αιτίες των στάσεων που κρατούν σύλλογος και παίκτης και πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινήσεις για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

«Ο Τομά  ήρθε και μας είπε πως δεν είναι μέλος της ομάδας μας, ενώ ενημέρωσε πως δεν θέλει να είναι καν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Μπανταλόνα και Εφές. Τότε άρχισε να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά μας ζήτησε να ταξιδέψει με το τσάρτερ της ομάδας για να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του. Ταξίδεψε μαζί μας, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. Πέρασε το διάστημα εκείνο μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά μας ζήτησε να προπονηθεί και το έκανε, δεν ήταν όμως μέλος της αποστολής. Τότε μάθαμε πως διαπραγματευόταν με ομάδα από την ACB και νιώσαμε πως μας κοροϊδεύει όλους.

Ποτέ δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος στην Τουρκία. Ο ατζέντης του βρισκόταν εκεί μαζί του και το κλαμπ φρόντισε για την επιστροφή του αλλά και για όλα τα έξοδα του ξενοδοχείου του, διότι παραμένει ακόμη παίκτης μας. Σίγουρα κάναμε το σωστό, γιατί δεν ήταν μέλος της αποστολής μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.