Παρακαλώ περιμένετε...

H νεα ανακοινωση της ΕΣΚΑ για τα πρωταθληματα

  • 02/11/2020 -
    Ε.Σ.Κ.Α.
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Στο επόμενο στάδιο προχώρησε η ΕΣΚΑ μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Όπως είναι γνωστό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα διεξαγωγής των αγώνων της Ένωσης σε Α’ Ανδρών και Γυναικών. Από αύριο όμως, προσωρινό λουκέτο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση που ισχύουν για την Περιφέρεια Αττικής προς αποφυγή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού, το ΔΣ της ΕΣΚΑ ανακοινώνει την αναστολή όλων των αγώνων της Ένωσης (Πρωταθλήματα & Τουρνουά), καθώς και των φιλικών αγώνων που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της, από Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Το ΔΣ της ΕΣΚΑ»

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.