Παρακαλώ περιμένετε...

H θεση Παπανικολοπουλου στο «επεισοδιο» με Μπερι

  • 02/01/2021 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Μια ενδιαφέρουσαα αναμέτρηση έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη μεταξύ Ηρακλή και Λάρισας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκε ένα μικρό επεισόδιο μεταξύ του coach Πανανικολόπουλου με τον Ντέβιον Μπέρι.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός παίκτης δε δέχθηκε να ακούσει τις οδηγίες του προπονητή του, λίγο πριν την έναρξη της δ’ περιόδου, με αποτέλεσμα ο προπονητής να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε ο coach τόνισε για το επίμαχο θέμα ότι: «Συμβαίνουν αυτά σε όλες τις ομάδες, όταν οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι αυτά γίνονται».

Στην ουσία του θέματος

Βέβαια, η στάση που κράτησε ο coach ήταν η πρέπουσα και έπραξε ορθά για να μην διαταράξει τις ισορροπίες. Στην καρδιά όμως του θέματος, δεν πρόκειται για κάτι τόσο απλό. Είναι πολύ ασεβές ένας παίκτης να αγνοεί τον προπονητή του και ειδικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Σαν Σήμερα

25/06/1942

1942: Γεννιέται ο Willis Reed, ο θηριώδης Center των New York Knicks, ο οποίος με την αυτοθυσία του έδωσε το έναυσμα για τον τίτλο του 1970.