Παρακαλώ περιμένετε...

H ευαισθητη και ομορφη ευχη του Αγγελου για το μπασκετικο 2021

  • 04/01/2021 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Στο περιθώριο των χθεσινών αναμετρήσεων της Basket League, που μας χάρισε αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ιδιαίτερη μνεία έγινε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε ίσως την καλύτερη ευχή για το νέο έτος, κάνοντας μια ευαίσθητη παρομοίωση.

«Μακάρι το εμβόλιο του κορονοϊού να αδειάσει το συντομότερο δυνατό τα κρεβάτια των νοσοκομείων και να γεμίσει τα σχολεία και τα γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα και οι κατηγορίες που δεν είναι στη βιτρίνα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του μπάσκετ και του αθλητισμού. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η κινητήριος δύναμης του μπάσκετ που είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν παίζουν και όσο συνεχίζεται αυτό, αυτές θα είναι ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω η Πολιτεία να λύσει αυτό το πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Σαν Σήμερα

19/05/1928

1928: Γεννιέται στην Νέα Υόρκη ο Dolph Sayes, ο 12 φορές MVP, πρωταθλητής με τους Syracuse Nations το 1955 αλλά και ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με ψηφοφορία του 1996 για τα 50 χρόνια της λίγκας.