Παρακαλώ περιμένετε...

Οσκαρ ατυχιας για τον Tyler Ennis

  • 22/11/2020 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τα συναισθήματα που γεννιούνται μετά από το ραντεβού ενός ανθρώπου με την ατυχία.

Δυστυχώς, ο Τyler Ennis βιώνει για δεύτερη φορά ένα τέτοιο συναίσθημα, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ με την Γαλατασαράι. Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε ότι ο Καναδός γκαρντ πριν από δύο χρόνια στάθηκε ξανά άτυχος, διαλύοντας στην κυριολεξία το πόδι του σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπουγιουκτσεμετσέ.

Συγκινητική ήταν και η συμπαράσταση των συμπαικτών του στην Τουρκ Τέλεκομ, με τον πρώην ερυθρόλευκο, Κάιλ Γουίλτζερ να αντιπροσωπεύει επάξια όσα και εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να του πούμε από κοντά.

Ειδικότερα, έγραψε στο twitter, «Με βαριά καρδιά, προσεύχομαι για τον φίλο μου. Αν υπάρχει ένας τύπος που μπορεί να βγει πιο δυνατός από μια τέτοια κατάσταση, είναι αυτός. Σε αγαπώ».

Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια και να οπλιστεί με την απαραίτητη ψυχολογική δύναμη στο νέο του αυτόν Γολγοθά.

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.