Παρακαλώ περιμένετε...

Ως μη γενομενα τα πρωταθληματα της ΕΣΚΑ

  • 13/05/2021 -
    Ε.Σ.Κ.Α.
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Ως μη γενόμενα θεωρούνται όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση και κατόπιν της απόφασης που πάρθηκε στη συνεδρίαση της 12ης Μαίου από το ΔΣ.

Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει προσεχώς για τις ηλικιακές κατηγορίες Α΄ Εφήβων, Α΄ Νεανίδων, Α΄ Παίδων και Α΄ Κορασίδων εξαιτίας της συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα

Αναλυτικά:

Διανύοντας τον έβδομο μήνα αδράνειας κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω έξαρσης της πανδημίας  Covid-19, εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Λοιμωξιολόγων καθώς και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ για την επανέναρξη του αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α. στη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Μάϊου 2021 στηριζόμενη στις σχετικές αποφάσεις αλλά και σε ενημερώσεις επιστημόνων του αθλητισμού, αποφάσισε τα εξής:

  1. Όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, και η Β΄ και Γ΄ κατηγορία Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων & Νεανίδων  της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 δεν θα διεξαχθούν, θεωρούνται ως μη γενόμενα και όλες οι ομάδες των σωματείων παραμένουν στις ίδιες κατηγορίες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  2. Για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Α΄ Εφήβων, Α΄ Νεανίδων, Α΄ Παίδων και Α΄ Κορασίδων που από τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, βρισκόμαστε ήδη σε διαβούλευση με τα σωματεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  3. Προς ενημέρωση των σωματείων-μελών μας, παράβολα συμμετοχής πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 δεν θα καταβληθούν.

Σαν Σήμερα

18/04/1966

1966: Ο Red Auerbach αποσύρεται και ο Bill Russell αναλαμβανει χρέη παικτη-προπονητής. Ως προπονητής θα προσθέσει ακόμη δύο δαχτυλίδια στην ήδη πλούσια συλλογή του.