Παρακαλώ περιμένετε...

Το All Star game ηρθε νωριτερα

  • 04/02/2018 -
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ / A1 Basket League
    /
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΣ

117 πόντους το Λαύριο . 44 ο Μούντι μόνος του έστω και σε 2 παρατάσεις . 21 ο Πόσλει βάζοντας όμως ότι κρίσιμο υπάρχει. Στο Περιστέρι ο Κλάρκ δεν σταμάτησε να βάζει τρίποντα.

Του Νίκου Φετοκάκη

117 πόντους το Λαύριο . 44 ο Μούντι μόνος του έστω και σε 2 παρατάσεις . 21 ο Πόσλει βάζοντας όμως ότι κρίσιμο υπάρχει. Στο Περιστέρι ο Κλάρκ δεν σταμάτησε να βάζει τρίποντα. Βρε λές να ήρθε το all star game μια εβδομάδα πριν και δεν το καταλάβαμε;

Πασιφανές πως το ελληνικό πρωτάθλημα ανέβηκε επίπεδο με εξαιρετικούς , φθηνούς κυρίως , Αμερικάνους να κανουν παπάδες πράγμα που εχει μικρύνει την ψαλίδα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης ταχύτητας ομάδων. Η εώς τώρα εικόνα μας έχει δείξει πως απο την τρίτη θέση και κάτω όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Κατ' εμέ άλλο ένα συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι πως ο έλληνας προπονητής και ιδιαίτερα η νέα γενιά έχει πολύ καλό «μάτι» στον κόσμο και η θέσπιση των 6 ξένων στην Α1 τους βοηθάει στην στελέχωση δυνατών ομάδων και παράλληλα το θέαμα που παρουσιάζουν να είναι υπέροχο με γρήγορο μπάσκετ πολλά καρφώματα κλπ .

Για την γενιά των 40ρηδων που μεγάλώσαμε με τον πολύ δυνατό Πανιώνιο του Τέρνερ , τον Ηρακλή του Άνκρουμ ( ο Ίνγκραμ είναι τούτος ) , το Περιστέρι του Νόρρις , τον Σπόρτινγκ του Γουίγκινς , τον Παπάγου του Φόρντ που κάθε ομάδα δεινοπαθούσε να τους κερδίσει στην έδρα τους , το φετινό Λαύριο , ο Προμηθέας ακόμα και η Κύμη και οι σταθεροί Ρέθυμνο και Κολοσσός είναι μια ακτίδα πως το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια των κορυφαιων της Ευρώπης .

 
 
 

Σαν Σήμερα

28/03/1944

1944: Γεννιέται ο Rick Barry. O μοναδικός παίκτης που έχει στο παλμαρέ του τίτλο πρώτου σκόρερ σε ΝΒΑ, ΑΒΑ αλλά και NCAA ενώ έχει κατακτησει και πρωταθλήματα τόσο στο ΝΒΑ όσο και το NCAA.