Παρακαλώ περιμένετε...

Το σχολιο του Σαρας για τον Καλαθη και το πνευμα της ομαδας

  • 12/09/2020 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Σπύρος Κόγκας

Όταν τα λόγια είναι ειλικρινή και όχι στο περίπου, δεν χάνεται πολύτιμος χρόνος από την επικοινωνία και την ανάγκη για αποτέλεσμα.

Ο Σάρας με αφορμή το σχόλιό του για τον Καλάθη και τους υπολοίπους, δείχνει πως χτίζεται η σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίων συναισθημάτων μεταξύ προπονητή και παικτών.

«Ο Καλάθης έχει μεγάλες προοπτικές, πράγμα που ισχύει για ολόκληρη την ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ως ομάδα και βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία»

Μπαρτσελόνα: Με Καλάθη η έναρξη των προπονήσεων - Μπαρτσελόνα - SPORT 24

Ο Λιθουανός τόνισε αναλυτικά: Είχαμε μερικές μέρες, για να διορθώσουμε όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στην Ανδόρα. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέρα που έχουμε για να βελτιωθούμε, να μάθουμε πράγματα, να αφομοιώσουμε τα νέα συστήματα, να είμαστε πιο πειθαρχημένοι.

Αν δεν έχεις κίνητρο για το ισπανικό Super Cup, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο, δουλέψαμε καλά και θέλουμε να βγάλουμε την προσπάθειά μας στο παρκέ το βράδυ του Σαββάτου. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ως ομάδα και βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία».

Σαν Σήμερα

14/06/1987

1987: Η Ελλάδα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας στον τελικό την Σοβιετική Ένωση με 103-101.