Παρακαλώ περιμένετε...

Το σχολιο του Μike για την ηττα της ΤΣΣΚΑ

  • 27/09/2020 -
    ΝΒΑ/ΚΟΣΜΟΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Ήττα σοκ υπέστη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έδρα της από την Πάρμα για την VTB. Aν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι στο 34’ της αναμέτρησης, η «Αρκούδα» είχε χτίσει διαφορά 20 πόντων, τότε μιλάμε για ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όλα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό και η Πάρμα έκανε μια τεράστια ανατροπή και πήρε τη νίκη στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο με 97-95.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, το τιτίβισμα του λαλίστατου Mike James, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Σκ@τ@. Το σημερινό είναι αδικαιολόγητο, δεν έπρεπε να συμβεί και δεν θα ξανασυμβεί. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά. Παρόλα αυτά, οι ωραίες ιστορίες δεν είναι πάντα γεμάτες με λουλούδια».

Και εμείς για να κλείσουμε το ίδιο πιστεύουμε!

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.