Παρακαλώ περιμένετε...

Το σχολιο του Ιτουδη για την Ευρωλιγκα και τον κορωνοιο

  • 14/10/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Την άποψη του για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην Euroleague με τα κρούσματα κορωνοϊού, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης, στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα εναντίον της Φενέρ στην Τουρκία.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα εμπόδια που συναντά για να προετοιμάσει την ομάδα του και περιέγραψε διεξοδικά το δύσκολο μπασκετικό παρόν των ομάδων.

Αναλυτικά:

Πιστεύω πως η τωρινή κατάσταση δεν σχετίζεται τόσο με το ίδιο το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η Χίμκι δεν έχει πολλούς υγιείς παίκτες, η Ζενίτ δεν πέταξε καν για τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για εκείνους.

Η Βιλερμπάν είχε πολλά κρούσματα. Εμείς έχουμε τέσσερις θετικούς στον κορωνοϊό και ακόμα περισσότερους στη δεύτερη ομάδα. Μπορώ να αναφέρω κι άλλες ομάδες, που έπαιξαν με την Μπαρτσελόνα και άλλους. Όμως, είμαι απλά ένας προπονητής. Πιστέψτε με, η διοργάνωση χάνει την ανταγωνιστικότητα της και το αίσθημα δικαίου.

Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερο μπορούμε, περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Θα παλέψουμε με όσους παίκτες είναι υγιείς. Όμως, κανείς, πέραν από εμάς και τους παίκτες, δεν θα πει ποιος είναι σημαντικός για την ομάδα και πόσο σημαντικός είναι».

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.