Παρακαλώ περιμένετε...

Το κοινωνικο προσωπο του Jordan

  • 17/02/2021 -
    NBA
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα δύο ιατρικών κλινικών κοντά στην πόλη, Ουίλιμινγκτον, στη νοτιοανατολική Βόρεια Καρολίνα, έκανε ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με το TMZ.

Η δωρεά θα διατεθεί στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Novant Health που δραστηριοποιείται στην υγειονομική περίθαλψη και διαχειρίζεται διάφορα νοσοκομεία και κλινικές σε ολόκληρη την πολιτεία.

Οι δύο νέες κλινικές προγραμματίζεται να ανοίξουν το 2022. Στο παρελθόν ο Αμερικανός πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής δώρισε επτά εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία κλινικών το 2017.

«Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική υγειονομική περίθαλψη, ανεξάρτητα από το πού ζουν, ή αν έχουν ή όχι ασφάλιση. Η πόλη Oυίλμινγκτον κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είναι πραγματικά ευχάριστο που μπορώ να επιστρέφω πίσω στην κοινότητα που με στήριξε σε όλη τη ζωή μου» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Τζόρνταν.

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.