Παρακαλώ περιμένετε...

Το «μενου» της Euroleague - Μαχη με το αγνωστο ο Ολυμπιακος

  • 05/11/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Μάχη εναντίον ενός αινίγματος θα δώσει απόψε ο Ολυμπιακός στην Αγία Πετρούπολη. Ειδικότερα, θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ, της οποίας η τελευταία πράξη στο παρκέ χρονολογείται στις 9 Οκτωβρίου λόγω των συνεχόμενων αναβολών.

Πολύ εύστοχα ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι: «Είναι ένας αγώνας-αίνιγμα, υπό την έννοια ότι η Ζενίτ έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού στο ρωσικό πρωτάθλημα, ένα ματς που κέρδισε 40 πόντους. Βέβαια, αυτό δεν ήταν κριτήριο για να δούμε και εμείς πού ακριβώς βρίσκονται. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλά χαρακτηριστικά και πολλούς καλούς σουτέρ στην περιφέρεια. Φυσικά, ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο, ιδίως στη Ρωσία».

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

19.30 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ολυμπιακός Novasports 1HD
19.30 Εφές Αναντόλου-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 2HD
20.00 Άλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελόνα Novasports 3HD
22.00 Μπασκόνια-Βιλερμπάν Novasports 2HD

Σαν Σήμερα

25/04/1950

1950: Ο Chuck Cooper γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός παίκτης που θα γίνει ποτέ draft από τους Boston Celtics στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα οι New York Knicks θα υπογράψουν τον Nat "Sweetwater" Clifton, από τους Harlem Globetrotters και θα τον κάνουν έτσι τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.