Παρακαλώ περιμένετε...

Τι ειπε ο Μπερτομεου για το φετινο Final 4 της Euroleague

  • 22/01/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Final Four της ΕuroLeague στην Κολωνία, παρουσία κόσμου, ο CEO της εν λόγω διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

«Είναι πολύ νωρίς για να το γνωρίζουμε, θα πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για γεμάτο γήπεδο, αλλά δεν αποκλείω το να έχουμε ένα κοινό, διότι το γερμανικό κράτος όπου πρόκειται να παίξουμε είναι ένα από αυτά που τα πήγαν καλύτερα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά είναι αδύνατο να κάνουμε μια πρόβλεψη. Πιστεύω ότι στα τέλη Μαΐου θα έχουμε κοινό, αν έχουμε 50% ή 30%, αυτό είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήταν λογικό να πιστεύουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.