Παρακαλώ περιμένετε...

Τι ειπε ο Λασο για το κενο του Καμπατσο

  • 25/11/2020 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Τέλος στα σενάρια μεταγραφολογίας περί αντικατάστασης του Φακούντο Καμπάτσο έβαλε ο Πάμπλο Λάσο.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει (και δικαίως) μια έντονη φημολογία για τον παίκτη που θα κληθεί να «μπει στα παπούτσια» του Αργεντίνου μετά την αποχώρησή του από την ομάδα και το νέο ταξίδι στο NBA.

O τεχνικός των Μαδριλένων τόνισε χαρακτηριστικά: «Χωρίς τον Φακούντο είναι δεδομένο ότι χάνουμε έναν πολύ σπουδαίο παίκτη. Κάθε φορά που λείπει κάποιος, κάτι σημαντικό χάνεις. Δε νομίζω όμως ότι η δύναμη της ομάδας προκύπτει από ένα άτομο, αλλά από το σύνολο. Ο Φακούντο είναι αναντικατάστατος, ένας παίκτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον άλλον. Θα πρέπει όλοι στην ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία μας, να καλύψουμε το κενό που υπάρχει. Αυτό αφορά όλους στην ομάδα, το βάρος δεν πηγαίνει μόνο στον Νικολάς Λαπροβίτολα ή στον Κάρλος Αλοθέν. Υπάρχει επίσης ο Φαμπιάν Κοζέρ που μπορεί να πάρει λεπτά στον άσο, παρότι μέχρι τώρα δεν έπαιζε εκεί γιατί υπήρχαν άλλοι σε αυτή τη θέση».

Για κάποιο μελλοντικό ενδεχόμενο μεταγραφής: «Το κομμάτι των μεταγραφών αλλάζει διαρκώς, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω εν προκειμένω είναι ότι δεν βρίσκω πολλούς λόγους για να πάρουμε παίκτη. Πρέπει όμως να είμαστε πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει στην αγορά, κι αν μας το επιτρέπει να βρούμε κάτι καλό. Αυτή την στιγμή πάντως, μετά την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάσο, δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποια μεταγραφή».

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.