Παρακαλώ περιμένετε...

Τι ειπε ο Γιαννης για το μελλον του στους Μπακς

  • 14/11/2020 -
    NBA
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται για διακοπές στη Σουηδία και μιλώντας σε τοπικό μέσο, εξήγησε όμορφα και ωραία τους λόγους που θα τον κάνουν να ανανεώσει τη συνεργασία του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ειδικότερα, τόνισε ότι το οικονομικό κομμάτι δεν τον απασχολεί, όσο το γεγονός να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, όσον αφορά στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στη λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά.

Θέλω να νικάω. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά μόνο να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό

Για το συμβόλαιό του απάντησε: «Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Σαν Σήμερα

25/06/1942

1942: Γεννιέται ο Willis Reed, ο θηριώδης Center των New York Knicks, ο οποίος με την αυτοθυσία του έδωσε το έναυσμα για τον τίτλο του 1970.