Παρακαλώ περιμένετε...

To σχολιο Bατουτιν για το μελλον του Τζειμς στην ΤΣΣΚΑ

  • 30/03/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Στο επίμαχο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Μάικ Τζέιμς, αναφέρθηκε εκτενώς ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metaratings.ru».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς, το μέλλον της κοινής συνεργασίας με τον Μάικ Τζέιμς φαντάζει πλέον δυσοίωνο. Στην πρώτη του σεζόν στην ΤΣΣΚΑ ο Μάικ δεν μας προκάλεσε κάποια προβλήματα και για αυτόν το λόγο υπογράψαμε μαζί του τριετές συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν, ο σύλλογος έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιτύχει η συνεργασία αυτή και η ομάδα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν ήταν δυνατόν να λυθούν μονομιάς, οπότε ενεργήσαμε σε «manual mode», αλλά δεν καταφέραμε να επιτύχουμε την απαιτούμενη ηρεμία και σταθερότητα στην ομάδα.

Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει τη δική του οπτική για το πως να χτίσει μια ομάδα κι είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της. Σύμφωνα με το προπονητικό τιμ, η απόφαση απομάκρυνσης του Μάικ είναι απόλυτα προς το συμφέρον της ομάδας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως κάποιος δαίμονας ο Μάικ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που πολλές φορές έχει πάρει ματς μόνος του και έχει καταπλήξει τους πάντες με τις θεαματικές του ενέργειες. Αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που η κατάσταση μετατράπηκε σε μια αδιάλυτη σύγκρουση. Δυστυχώς, δεν φαντάζει πια δυνατόν να διευθετήσουμε το πρόβλημα αυτό, κάτι που είναι πολύ λυπηρό, αλλά είναι καλύτερο να το παραδεχτούμε και να μη ζούμε με την ελπίδα ενός θαύματος».

Σαν Σήμερα

19/05/1928

1928: Γεννιέται στην Νέα Υόρκη ο Dolph Sayes, ο 12 φορές MVP, πρωταθλητής με τους Syracuse Nations το 1955 αλλά και ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με ψηφοφορία του 1996 για τα 50 χρόνια της λίγκας.