Παρακαλώ περιμένετε...

To σχολιο του Κατας για την μεταγραφη του Παππα

  • 29/09/2020 -
    BCL
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Παππά μίλησε ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντετ Κάτας.

Ειδικότερα, ο διεθνής παίκτης εντάχθηκε στην ισραηλινή ομάδα ενόψει του Final 8 του Basketball Champions League.

Τι είπε για τον Έλληνα παίκτη:

«Ξέρουμε πως ο Νίκος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, με πολλή εμπειρία. Οι συνθήκες μας έκαναν να ψάχνουμε για παίκτη και φέραμε τον Παππά, λόγω των τραυματισμών. Η διοίκησή μας έκανε μεγάλη προσπάθεια φέτος, εν μέσω πανδημίας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, σε σύντομο διάστημα. Ήρθε και το Final 8 του BCL και αντιδράσαμε σύντομα και πολύ γρήγορα στον τραυματισμό του παίκτη μας. Είναι πολύ καλό που μπορέσαμε και υπογράψαμε έναν παίκτη σαν τον Παππά. Όλοι οι προπονητές λένε πως είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε σε τόσο λίγο χρόνο και πως οι ομάδες μας θα είναι καλύτερες σε 2-3 μήνες. Και πάλι, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο στο μικρό χρόνο που έχουμε. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Παππά. Θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας. Δεν μπορώ, όμως, να προβλέψω πως μπορεί να μας βοηθήσει τόσο σύντομα, έχουμε κάνει μόνο 4-5 προπονήσεις μαζί του, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο. Είμαστε πολύ περήφανοι που είναι μαζί μας».

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.