Παρακαλώ περιμένετε...

Συνεδριαση της Επιτροπης Λοιμωξιολογων για τον αθλητισμο - Το tweet Αυγενακη

  • 20/03/2021 -
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με κύριο θέμα την άμεση επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Όπως ανέφερε πριν λίγη ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,  στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «θα συμπεριληφθούν τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς δεν εξετάστηκαν χθες λόγω χρόνου».

Σημειώνεται τέλος, ότι για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, υπό εξέταση στην παρούσα χρονική περίοδο είναι τα πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών και της Α2 Ανδρών. Είναι μια σημαντική διευκρίνιση, καθώς ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες. Υπάρχουν και άλλα πρωταθλήματα, για τα οποία δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα μέχρι τώρα

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.