Παρακαλώ περιμένετε...

To συναισθηματικο «δεσιμο» Σφαιροπουλου - Ισραηλ

  • 19/11/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στο κανάλι της Euroleague έκανε ειδική αναφορά στην αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο της ομάδας αλλά και το συναισθηματικό του δέσιμο με τους φιλάθλους.

Ειδικότερα, τόνισε ότι: «Από το πρώτο ματς μου στην ομάδα, οι φίλαθλοι άρχιζαν να φωνάζουν το όνομά μου. Η υποστήριξή τους είναι κομβική για την επιστροφή μας στην δράση .Ήξερα ότι δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

Σε πολλά τάιμ άουτ, οι παίκτες δεν μπορούσαν να με ακούσουν! Σκεφτείτε τί γίνεται κατά την διάρκεια του αγώνα!

Όταν έχεις μία τόσο ισχυρή διοίκηση, όταν έχεις και μία καλή ομάδα, χρειάζεσαι και τους φιλάθλους. Με αυτά τα τρία στοιχεία, μπορείς να δημιουργήσει κάτι τρομερό. Δέχομαι πολλά μηνύματα, ο κόσμος μού μιλάει στον δρόμο και βγάζει φωτογραφίες. Τους αρέσει να μιλάμε για την ομάδα και την αγάπη μας για το μπάσκετ.

Όλα είναι πιο εύκολα, γιατί ο κόσμος είναι φιλικός, ανοιχτός και μιλάει αγγλικά. Σε κάνουν να νιώσεις σαν τη χώρα σου. Το Ισραήλ είναι μία όμορφη χώρα και την νιώθω δεύτερη πατρίδα μου».

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.