Παρακαλώ περιμένετε...

Στο Περιστερι ο Μπουρουσης

  • 01/12/2020 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Περιστέρι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια εξαιρετική προσθήκη που δίνει νέο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους αξιόλογους μνηστήρες του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου ο Γιάννης Μπουρούσης, ανέφερε: "Αισθάνομαι πολύ καλά. Από τη στιγμή που ο κόουτς Πεδουλάκης, με τον οποίο είχα άμεση επαφή καθώς έχουμε συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό, με κάλεσε να έρθω στην ομάδα, δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ για να αποδεχθώ την πρόταση του. Ήθελα να αγωνιστώ για άλλο έναν χρόνο στο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι καθαρά θέμα διάθεσης και αγάπης προς το άθλημα".

Και συμπλήρωσε: "Θέλω να βοηθήσω το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του στις εγχώριες υποχρεώσεις και στο Basketball Champions League. Από την αρχή είδα πως υπάρχει μία πολύ σοβαρή διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Σύλλογο και όλοι οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο, δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση".

Σαν Σήμερα

25/04/1950

1950: Ο Chuck Cooper γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός παίκτης που θα γίνει ποτέ draft από τους Boston Celtics στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα οι New York Knicks θα υπογράψουν τον Nat "Sweetwater" Clifton, από τους Harlem Globetrotters και θα τον κάνουν έτσι τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.