Παρακαλώ περιμένετε...

Στον εμφυλιο της 12ης αγωνιστικης

  • 15/02/2019 -
    ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΕΚΘ
    /
    ΘΕΜΙΣ BC

Νίκη για τη Θέμιδα

Στον εμφύλιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του ΕΚΘ, οι δικηγόροι της Θέμις επικράτησαν των συναδέλφων τους της Νόμος με σκορ 50-63. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το απώλεσαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα παρόλο που στο τέλος του 1ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά στον ένα πόντο. Ωστόσο, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με συνεχείς αιφνιδιασμούς κατόρθωσαν να ξεφύγουν στο σκορ και τελικώς να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Συγχαρητήρια  αξίζουν και στις δύο ομάδες του ΔΣΘ για τον ωραίο αγώνα, καθώς και πολλές ευχές για καλές παρουσίες να έχουν στο επικείμενο Πανελλήνιο Τουρνουά Δικηγορικών Συλλόγων  Ελλάδας και Κύπρου, που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία των ερχόμενο Ιούλιο.

 

Νόμος (Τιτόπουλος) : Γκίνδης, Κυρμανίδης 1, Τοππαλνάκος 7, Χατζηνικολάου 12, Τσιόκας 3 (1), Ταρνατόρος , Ματακίδης 4, Κάππος 22

 

Θέμις (Βουλαλάς) : Δρίζης  2, Φυλακτός 3, Νικολούσης 2, Ανδρέου 12(2), Τικπασάνογλου, Γεωργίου 19(1), Βαλεργάκης  7, Κυριακού 6, Κορκακάκης , Μιχαηλίδης 12 (2)

Σαν Σήμερα

26/05/1987

1987: Ο Larry Bird κλέβει την πάσα επαναφοράς του Isiah Thomas και θα πασάρει τον αιφνιδιασμό στον Dennis Johnson, ο οποίος θα σκοράρει και θα δώσει την νίκη στους Celtics με 108-107 στον 5ο τελικό της Ανατολής. Αυτό το παιχνιδι θα στοιχειώνει τον Isiah μέχρι την κατάκτηση του τίτλου δύο χρόνια αργότερα.