Παρακαλώ περιμένετε...

Σε στυλ ...pre game αγωνιστικης !

  • 02/02/2018 -
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ / A1 Basket League
    /
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΣ

Του Νίκου Φετοκάκη  

 

Σε στύλ pre-game αγωνιστικής.... 

 

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπήκε  αισίως στον δεύτερο γύρο του . Όσο ενδιαφέρον δεν έχει το.. θεματάκι στις ψηλές θέσεις άλλο τόσο φωτια είναι η ουρά . 

Του Νίκου Φετοκάκη  

 

Σε στύλ pre-game αγωνιστικής.... 

 

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπήκε  αισίως στον δεύτερο γύρο του . Όσο ενδιαφέρον δεν έχει το.. θεματάκι στις ψηλές θέσεις άλλο τόσο φωτια είναι η ουρά . 

Η ανάκαμψη του Πανιωνίου όχι μόνο σε αποτελέσματα αλλά κυρίως σαν εικόνα σε συνάρτηση με την αγωνιστική ανισορροπία που δείχνουν οι ομάδες από πάνω προυποθέτουν μάχες φωτιά όσο πλησιάζουμε στην ..καυτή πατάτα. 

Από αυτή την εβδομάδα ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής θα μας κάνει κάθε Δευτέρα μια προπονητική ανάλυση  του τι είδε όλο το Σαββατοκύριακο και τα φώτα του είναι πάντα πολύτιμα. 

Στους αγώνες του Σαββάτου ξεχωρίζει σε ονόματα το ΑΕΚ - Άρης στο ΟΑΚΑ όπου και οι δύο προέρχονται απο ευρωπαικά ματς μόνο που οι φιλοξενούμενοι πλέον διαθέτουν ένα ρόστερ αρκετα ρηχό  πράγμα που δείχνει πως δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει το συνήθως ψηλό σκορ που κάνει ο Δικέφαλος στην έδρα του. 

Στο Κολοσσός - Πανιώνιος οι φιλοξενούμενοι πλέον είναι αναγκασμένοι να χτύπάνε κάθε ματς γιατί θα χρειαστούν δύο τουλάχιστον εκτός προγράμματος νίκες. Έφεραν νέο αμερικάνο από την Αργεντινή που δεν θα παίξει όπως νέο Αμερικάνο έχουν και οι Ροδίτες στην θέση του Γκρίφιν

Στο Λαύριο - Τρίκαλα βλέπω πολλά με λίγα αφού οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν κάτι εκτός ως τώρα.

Το ΓΣΛ Φάρος - Προμηθέας είναι περίεργο με τους Λαρισσαίους να έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά να κερδίζουν εύκολα τον ΠΑΟΚ πριν 15 μέρες ο δε Προμηθέας δείχνει να ξεπερνάει την κοιλιά που έκανε και σίγουρα διαθέτει καλύτερο σύνολο. 

Must win ματς για τον Κόροιβο με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Ο κόουτς Καλαμπάκος έχει βρει τον τρόπο να παίρνει το 100% των παικτών του στα εντός έδρας ματς και με πιθανή νίκη θα εξαργυρώσει το τεράστιο διπλό στο Nick Galis hall με τον Άρη , κόντρα φυσικά σε μια ομάδα που στην μέρα της είναι φωτιά . 

Στα Κυριακάτικα στο ΠΑΟΚ - Παναθηνάικος ο δικέφαλος είναι ικανός να παει το ματς μέχρι τέλους κόντρα στο Τριφύλλι που θα παίξει 2 αγώνες μέσα σε λιγότερο απο 48 ώρες με ταξίδι ενδιάμεσα.

Το δε Ολυμπιακός - Κύμη είναι από τα ματς που ο γηπεδούχος συνήθως τα παίρνει ..όσο θέλει παρά το ότι φιλοξενούμενοι είναι αξιόμαχοι. 

Η φετινή Α1 είναι ιδιαίτερα θεαματική και ανταγωνιστική και αξίζει να την παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Έχει πολλά μπασκετικά να μας δώσει.

Η σύνοψη της αγωνιστικής την Δευτέρα με το έμπειρο μάτι του κατόχου Ευρωπαικού τίτλου έλληνα κόουτς Βαγγέλη Αλεξανδρή

Σαν Σήμερα

27/04/1950

1950: Ο Red Auerbach αναλαμβάνει προπονητής στους Boston Celtics. Μερικά χρόνια και 9 πρωταθλήματα αργότερα θα αποσυρθεί απο την προπονητική για να αναλάβει GM της ομάδας των Κελτών.