Παρακαλώ περιμένετε...

Πως σχολιασε την «προπονητολογια» ο Βατουτιν

  • 07/04/2021 -
    EΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως διάδοχο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν σχολίασε την τάση αυτή του Τύπου, τονίζοντας ότι «είναι τρελό αυτό που γίνεται».

«Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, όλο και κάτι θα γράφεται. Θα υπάρχουν δημοσιεύματα για παίκτες, προπονητές, γιατρούς για όλους όσους φεύγουν από την ΤΣΣΚΑ.

Εμείς δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Σήμερα θα γραφτεί κάτι, αύριο θα γραφτεί κάτι άλλο. Έχουμε προπονητή και προπονητικό τιμ που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία και επιλύουμε

Είναι γελοίο να σχολιάζουμε αυτές τις φήμες. Τώρα θα γράψουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον. Αύριο κάποιος άλλος. Είναι τρελό αυτό που γίνεται και δεν μπορούμε να απαντάμε εγώ και το γραφείο τύπου κάθε μέρα σε όλα όσα γράφονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 47χρονος».

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.