Παρακαλώ περιμένετε...

Πως σχολιασε ο Μπαρτζωκας την εμφανιση Σλουκα - Λαρεντζακη

  • 13/01/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ επί της Μακάμπι.

Ανάμεσα στους διακριθέντες, Σλούκας και Λαρεντζάκης συγκέντρωσαν τα διθυραμβικά σχόλια του Τύπου αλλά και του φίλαθλου κοινού, καθώς η παρουσία τους στο παρκέ ήταν ιδανική.

Ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για τους δύο αυτούς παίκτες, ο προπονητής της ομάδας Γ. Μπαρτζώκας.

Για τον Σλούκα: «Ήμουν ήρεμος όταν πήγε στις βολές. Είναι ο ηγέτης μας, παίζει και για τους συμπαίκτες του, δεν έχει εγωισμό. Αθλητικά και σωματικά είναι καλύτερος σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Δεν είχε να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Παίζουμε για την ομάδα μας και για κανέναν άλλον»

Για τον Λαρεντζάκη: «Δεν ήταν έκπληξη η εμφάνισή του. Είναι νέος στη EuroLeague, είναι διαφορετικό το επίπεδο. Μας βοήθησε στο Βελιγράδι, το έκανε και εδώ, όχι μόνο με τους πόντους, αλλά και με την άμυνα. Είναι μία ομαδική προσπάθεια, περιμένουμε τον Χάρισον και τον Παπανικολάου να γυρίσουν».

Σαν Σήμερα

19/04/1965

1965: Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ 5 παίκτες από μία ομάδα σκοράρουν πάνω από 20 πόντους ο καθένας. Αυτό συνέβη στην νίκη των Celtics επί των Lakers , ενώ για να ξανασυμβεί περάσαν 27 ολόκληρα χρόνια μέχρι τους τελικούς του 1982, όταν και ξαναέγινε με συμμετέχοντες τις ίδιες ακριβώς ομάδες.