Παρακαλώ περιμένετε...

ΠΣΑΚ: Αλλος ενδιαφερεται για το μπασκετ;

  • 09/04/2021 -
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Την δυσαρέσκειά του αλλά και την ανησυχία του εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο ΠΣΑΚ για το πάγωμα των πρωτοβουλιών σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

«Δυστυχώς, παρατηρούμε, πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ασχολούνται μόνον με τις εκλογές» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σημαντικές οι εκλογές αλλά μπάσκετ  χωρίς... μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει...

Έντονη παραμένει η ανησυχία στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, όχι μόνον για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η κατάσταση που βιώνουμε, δεν είναι πλέον πρωτόγνωρη και χρειάζονται προσπάθειες από όλους τους φορείς, για την επιστροφή όλων των αθλητών στα γήπεδα.

Η Α2 ξεκίνησε μετά από πολλές  προσπάθειες ΜΟΝΟΝ του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, οι οποίοι εγγυήθηκαν για τα τεστ. Πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η έναρξη των προπονήσεων και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αλλος ενδιαφέρεται για το μπασκετ;

Δυστυχώς, παρατηρούμε, πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ασχολούνται μόνον με τις εκλογές και ουδέποτε αναζήτησαν λύσεις για τους αθλητές που παραμένουν εκτός προπονήσεων. Χρειάζονται ενέργειες από όλους και όχι να κρυβόμαστε για να μην έχουμε την "καυτή πατάτα"».

Σαν Σήμερα

01/10/1972

1972: Γεννιέται ο Art Long, ένας forward με μικρή πορεία στο ΝΒΑ, ο οποίος το 2004 έκανε ένα πέρασμα από την χώρα μας με την φανέλα του Ηλυσιακού.