Παρακαλώ περιμένετε...

Προστιμο στο «αθωο»

  • 11/11/2020 -
    ΑΠΟΨΕΙΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Δυστυχώς όσο και να επιμένουμε ότι η ζωή συνεχίζεται, είναι κάτι το οποίο δεν έχει αρκετή δόση ρεαλισμού όσον αφορά την απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας προ κορωνοϊού.

Μια από τις καταφανέστατες συνέπειες αυτής της πανδημίας είναι η αναστολή κάθε ομαδικής δραστηριότητας στο αθλητικό επίπεδο. Μια ματιά στα social media, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς ότι τα γήπεδα μπάσκετ είναι στον πάγο με αρκετούς δήμους μάλιστα να αφαιρούν τις μπασκέτες, με το αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικό.

Δυσάρεστο φαινόμενο των καιρών, ένα περιστατικό στα Τρίκαλα όπου τρία παιδιά πλήρωσαν στην κυριολεξία την επιθυμία τους να παίξουν μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στα νέα μέτρα, δεν συμπεριλαμβάνεται το μπάσκετ για σωματική άσκηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι αστυνομικοί να βεβαιώσουν από 300 ευρώ πρόστιμο σε κάθε ένα από τα παιδιά, αναφέρει το Trikalavoice.gr.

Yπομονή παιδιά.

Σαν Σήμερα

14/06/1987

1987: Η Ελλάδα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας στον τελικό την Σοβιετική Ένωση με 103-101.