Παρακαλώ περιμένετε...

Προστιμο στο «αθωο»

  • 11/11/2020 -
    ΑΠΟΨΕΙΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Δυστυχώς όσο και να επιμένουμε ότι η ζωή συνεχίζεται, είναι κάτι το οποίο δεν έχει αρκετή δόση ρεαλισμού όσον αφορά την απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας προ κορωνοϊού.

Μια από τις καταφανέστατες συνέπειες αυτής της πανδημίας είναι η αναστολή κάθε ομαδικής δραστηριότητας στο αθλητικό επίπεδο. Μια ματιά στα social media, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς ότι τα γήπεδα μπάσκετ είναι στον πάγο με αρκετούς δήμους μάλιστα να αφαιρούν τις μπασκέτες, με το αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικό.

Δυσάρεστο φαινόμενο των καιρών, ένα περιστατικό στα Τρίκαλα όπου τρία παιδιά πλήρωσαν στην κυριολεξία την επιθυμία τους να παίξουν μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στα νέα μέτρα, δεν συμπεριλαμβάνεται το μπάσκετ για σωματική άσκηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι αστυνομικοί να βεβαιώσουν από 300 ευρώ πρόστιμο σε κάθε ένα από τα παιδιά, αναφέρει το Trikalavoice.gr.

Yπομονή παιδιά.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.