Παρακαλώ περιμένετε...

Παπαθεοδωρου: Διψασμενοι οι παικτες για την κατακτηση του BCL

  • 03/10/2020 -
    BCL
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, με αφορμή τα νικηφόρα αποτελέσματα στο BCL.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την δίψα που έχουν οι παίκτες του να κατακτήσουν το τρόπαιο αλλά και την τύχη του Ρογκαβόπουλου να ζει από κοντά την καθημερινότητα των σπουδαίων και έμπειρων συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

Ήταν ένα αποτέλεσμα της εξαιρετικής προσπάθειας των παικτών μας. Από την αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι, μπήκαμε με τη σοβαρότητα που έπρεπε για έναν τέτοιο ημιτελικό και είχαμε πολύ καλή απόδοση σε όλο το διάστημα του αγώνα. Η πρόκριση στον τελικό είναι για εμάς μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ένας τελικός σε ένα τέτοιο επίπεδο είναι πάντα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπούργος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να ακολουθήσουμε το πλάνο με ίδια διάθεση και ίδια δίψα για τη νίκη.

Η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, υπάρχει μεγάλη θέληση για το τρόπαιο. Όλοι είναι διψασμένοι και όλοι θέλουν να κερδίσουμε στον τελικό. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, κάποιες φορές μεγαλώνουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι ευτύχημα για τον Ρογκαβόπουλο που έχει αυτούς τους συμπαίκτες, έχουν την ιδανική νοοτροπία και έχουν κάνει αυτή την καριέρα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και θα κριθώ στην πορεία.

Σαν Σήμερα

14/06/1987

1987: Η Ελλάδα σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ στέφεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας στον τελικό την Σοβιετική Ένωση με 103-101.