Παρακαλώ περιμένετε...

Ο αγρυπνος Λεμπρον και ο ειλικρινης Γιατρας

  • 07/10/2020 -
    ΑΠΟΨΕΙΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου του NBA βρίσκονται οι Λέικερς. Η σημερινή τους νίκη επί των ΧΙΤ με 102-96 οδήγησε τη σειρά στο 3-1. Όπως δείχνουν τα πράγματα, φαντάζει αρκετά δύσκολο να χαθεί η μοναδική αυτή ευκαιρία από τους Λέικερς.

Πρωταγωνιστής σε όλο αυτό φυσικά, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν «κοιμάται, μέχρι να γίνει η δουλειά».

Στην δική μας επικαιρότητα, ο Προμηθέας Πάτρας παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ιταλικής Τρέντο για τις υποχρεώσεις του Euro Cup, χάνοντας με 78-51.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Γιατράς, ως συνήθως μίλησε ειλικρινά και δεν έψαξε δικαιολογίες.  Αντιθέτως, τόνισε ότι: «Συγχαρητήρια στην Τρέντο που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω πως ήταν η χειρότερη εμφάνιση τα 4 τελευταία χρόνια που είμαι στον Προμηθέα. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, δεν είναι αυτό το στυλ που παίζουμε. Προηγηθήκαμε με 9 πόντους και μετά φύγαμε από το γήπεδο όλοι, δεν έμεινε κανένας.Αυτό είναι ευθύνη των προπονητών κι αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση. Συνεχίζουμε σε μια δύσκολη χρονιά και στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Πηγή: TheMomentum.gr

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.