Παρακαλώ περιμένετε...

Οι νεες προτασεις του ΠΣΑΚ για την αποφυγη του λουκετου

  • 04/11/2020 -
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Στην λήψη νέων μέτρων κατέληξε ο ΠΣΑΚ, έπειτα από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ειδικότερα, ο Σύνδεσμος παρουσιάζει τρεις προτάσεις, προκειμένου να μην συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις των συλλόγων και αν τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και η διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΣΑΚ σήμερα 04/11 και μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό κύριο Αυγενάκη πραγματοποίησε τηλεφωνικό συμβούλιο και αποφάσισε να προτείνει τα εξής :

1)Να πραγματοποιηθεί άμεσα τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ του ΠΣΑΚ του ΣΕΠΚ και του υπουργείου, για την συνέχεια προπονήσεων και αγώνων (αν είναι εφικτό) στα πρότυπα της Basket league.

2)Να πραγματοποιούνται εβδομαδιαία μοριακά τεστ.

3)Το κόστος των τεστ, να το αναλάβουν από κοινού Υπουργείο - Ομοσπονδία - Σύλλογοι και ο ΠΣΑΚ.

Οι καλαθοσφαιριστές από την Α2 και κάτω από την αρχή της πανδημίας τον περασμένο Μάρτιο έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και είναι από τους ελάχιστους κλάδους που δεν μπήκαν σε κάποιο από τα επιδόματα που υπήρχαν. Θεωρούμε ότι ήρθε η στιγμή, ΟΛΟΙ,  αν και εφόσον θέλουμε να πραγματοποιηθεί η συνέχεια των πρωταθλημάτων, να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πρώτη στιγμή, ο Σύνδεσμος μας κάνει επαφές για το καλό ΟΛΩΝ μας, σκέφτεται λύσεις και τοποθετείται δημόσια.

Τις επόμενες ώρες θα σταλούν και επιστολές στους αρμόδιους φορείς για την τηλεδιάσκεψη».

Σαν Σήμερα

17/06/1976

1959: Γεννιέται ο "Μάτζικ" του ελληνικού μπάσκετ, Νικος Σταυρόπουλος, που τον είδαμε να αγωνίζεται κυρίως με την φανέλα του ΠΑΟΚ.