Παρακαλώ περιμένετε...

Οι δηλωσεις του σεναριογραφου της ζωης του Αντετοκουνμπο

  • 27/12/2020 -
    ΝΒΑ/ΚΟΣΜΟΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Τις πρώτες του δηλώσεις για την ταινία που θα γυριστεί για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έκανε ο σκηνοθέτης της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Πρόκειται για τον Ακίμ Ομοτόσο, ο οποίος μιλώντας στο αμερικάνικο podcast του «HoopsHype», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του αλλά και την συγκίνησή του, όταν διάβασε το σενάριο.

«Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πολύ εμπνευσμένη ιστορία. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παρασκήνια. Είναι μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα.

Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι προτεραιότητα η αφήγηση της ιστορίας, αλλά είναι επίσης προτεραιότητα για όλους μας να είναι επιτυχημένος και στο γήπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Μπακς και το υποστηρίζουμε απόλυτα. Νομίζω, ότι όπως όλα, κι αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαθέσιμοι, όσο μπορούμε, όταν μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Είναι συναρπαστικό!» είπε χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα

16/04/1947

1947: Γεννιέται ο Lew Alcindor, κατά σύμπτωση την ημέρα που ξεκινούσαν οι τελικοί του ΝΒΑ στην πρώτη του σεζόν. Αργότερα και μετά το κολλέγιο, ο νεαρός Lew θα αλλάξει το όνομά του σε Kareem Abdul Jabaar και θα βαρεθεί να παίζει τελικούς.