Παρακαλώ περιμένετε...

Η χαρα του Μεξα για την εναρξη της αγωνιστικης δρασης του ΠΑΟΚ

  • 07/10/2020 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Τον πρώτο επίσημο αγώνα θα δώσει σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Λάρισα για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μέξας μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, εκφράζοντας τη χαρά του για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας του.

«Επιτέλους, έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Το περιμέναμε αρκετό καιρό και σίγουρα οι συνεχείς αναβολές του αγώνα με τον Πανιώνιο έχουν επιπτώσεις στην ομάδα μας, καθώς μείναμε αρκετές μέρες χωρίς να δώσουμε, έστω, ένα φιλικό, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ο ρυθμός.

Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι, να ακολουθήσουμε όσο πιο πιστά μπορούμε το πλάνο μας και να συνεχίσουμε στον πρώτο –χρονικά- στόχο της σεζόν, μπαίνοντας στα προημιτελικά του Κυπέλλου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την ομάδα της Λάρισας ανέφερε:

Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που κατά την γνώμη μου είναι υποψήφια για τα playoffs στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχει πιο βαθύ ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ποιοτικούς ξένους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τα δεδομένα της εποχής.

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.