Παρακαλώ περιμένετε...

Η τοποθετηση Αντετοκουνμπο για το νεο αρνητικο αποτελεσμα

  • 28/12/2020 -
    NBA
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Οι Μπακς γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στα πρώτα τρία παιχνίδια της νέας αγωνιστικής χρονιάς, από τους Νικς με 130-110.

Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόσμος, για κάποιους είναι δύσκολο να σουτάρουν μπροστά σε 20.000 θεατές που αποδοκιμάζουν, για κάποιους είναι δύσκολο να παίζουν χωρίς θεατές. Το σίγουρο είναι πως όλοι παίζουμε με τα ίδια δεδομένα και τις ίδιες συνθήκες.

Εμείς πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας, να δίνουμε κίνητρο ο ένας στον άλλο. Κάποιες φορές βρίσκεις το μομέντουμ κι ο αντίπαλος βάζει ένα μεγάλο σουτ που σου κόβει τα πόδια. Παίξαμε σκληρά στα προηγούμενα δύο ματς, πρέπει να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Είναι προφανές ότι είμαστε εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από το αποψινό ματς, έχουμε όμως μια μεγάλη σεζόν. Εγώ δεν κοιτάζω μακριά, με ενδιαφέρει το τώρα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να μην βρίσκουμε δικαιολογίες»

Σαν Σήμερα

28/03/1944

1944: Γεννιέται ο Rick Barry. O μοναδικός παίκτης που έχει στο παλμαρέ του τίτλο πρώτου σκόρερ σε ΝΒΑ, ΑΒΑ αλλά και NCAA ενώ έχει κατακτησει και πρωταθλήματα τόσο στο ΝΒΑ όσο και το NCAA.