Παρακαλώ περιμένετε...

Η συγκινηση Spoelstra και το μηνυμα του

  • 12/10/2020 -
    ΝΒΑ/ΚΟΣΜΟΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Παρά την απογοήτευσή του για την έκβαση των τελικών, ο προπονητής των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα μίλησε από την καρδιά του στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους παίκτες του.

 Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν καταφέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αλλά ήθελα να υπενθυμίσω στα παιδιά, ότι θα θυμούνται εκείνες τις στιγμές που είμαστε μαζί όλη τη ζωή τους. Αυτή η αδελφοσύνη των αποδυτηρίων -ό,τι κι αν συμβεί το μέλλον- θα μας συνοδεύσει για το υπόλοιπο της ζωής μας», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Βρίσκεστε σε αυτήν την επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να κάνετε παρέα με ανθρώπους σαν κι αυτούς. Αυτοί οι τύποι ήταν ανταγωνιστικοί, πολλοί από αυτούς δεν ήταν σχεδόν ποτέ απόλυτα έτοιμοι.

Πιθανώς δεν έπρεπε να είχαν παίξει, αλλά αυτό είναι αυτή η ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι εκεί, ο ένας για τον άλλον. Έχουμε μια πολύ υπερήφανη και ανταγωνιστική ομάδα. Κανείς από εμάς δεν σχεδίαζε να χάσει. Μου πήρε λίγα λεπτά για να βρω τα λόγια, που ήθελα να πω στην ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ απογοητευμένα. Μπορείτε να το φανταστείτε. Αλλά για άλλη μια φορά, οι αναμνήσεις θα ξεπεράσουν τον τελικό. Ωστόσο η απώλεια προκαλεί απογοήτευση».

Σαν Σήμερα

19/05/1928

1928: Γεννιέται στην Νέα Υόρκη ο Dolph Sayes, ο 12 φορές MVP, πρωταθλητής με τους Syracuse Nations το 1955 αλλά και ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με ψηφοφορία του 1996 για τα 50 χρόνια της λίγκας.