Παρακαλώ περιμένετε...

Η ξεχωριστη αναφορα του Μπατιστ στον Διαμαντιδη

  • 14/02/2021 -
    Ελληνικό πρωτάθλημα - Έλληνες
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Όσο περνάνε τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται, η αναπαραγωγή ιστοριών από τους πρωταγωνιστές των παρκέ θα έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Μάικ Μπατίστ, που πέρασε σχεδόν τη μισή του καριέρα στην Ελλάδα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού διηγήθηκε τις όμορφες αναμνήσεις του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μιλώντας στο «Orlando Magic Pod Squad».

« Εάν κάνετε έρευνα για μένα και γι αυτόν θα δείτε ότι είμαστε στο καλύτερο ζευγάρι πικ εν ρολ στην Ευρωλίγκα. Τρομερά μάκρος. Εάν ρωτάτε τη γνώμη μου είναι… σιωπηλός φονιάς. Μπορεί να μην μιλάει πολύ, αλλά όταν φορούσε το νούμερο 13 όλοι ήξεραν πού θα πάει η μπάλα στα τελευταία 5 λεπτά. Πραγματικά ευχόμουν να δοκίμαζε να έρθει εδώ. Το παιχνίδι του ήταν φτιαγμένο για το ΝΒΑ, αλλά πήγε από μια μικρή πόλη της Ελλάδας, την Καστοριά, στην Αθήνα και αυτό ήταν ένα σοκ για τον ίδιο. Στα πρώτα χρόνια του στην Αθήνα δεν οδηγούσε, λόγω του κυκλοφοριακού. Περπατούσε με τα πόδια στην Καστοριά. Εάν είχε την δυνατότητα να πάει στο ΝΒΑ θα είχε το ίδιο σοκ».

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.