Παρακαλώ περιμένετε...

Η νεα ανακοινωση για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο

  • 07/12/2020 -
    A2 / Β/Γ Εθνική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Γνωστά έγιναν πριν από λίγη ώρα τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι το πρώτο 7μερο του νέου έτους από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα σχετικά με τον κορωνοϊό.

Στο επίμαχο θέμα που μας ενδιαφέρει, αυτό του αθλητισμού, δεν υπάρχει εξαίρεση. Ειδικότερα, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 7/1/2021.

Γίνεται αντιληπτό, ότι το επιδημιολογικό φορτίο θα καθορίσει τις εξελίξεις. Τίποτε δεν μπορεί να προβλεφθεί, αφού όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τα υγειονομικά δεδομένα.

Με μια πρώτη και αισιόδοξη ματιά, αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι τότε και δοθεί πράσινο φως για την διεξαγωγή προπονήσεων, ο Φεβρουάριος συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες για την συνέχιση των εκάστοτε αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Μέχρι τότε λοιπόν, ατομική άσκηση και κλειστά στόματα σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα!  

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.