Παρακαλώ περιμένετε...

Η θεση της ΕΣΚΑ στα δημοσιευματα περι επανεναρξης των πρωταθληματων

  • 04/01/2021 -
    Ε.Σ.Κ.Α.
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Πριν σχεδόν ένα 24ωρο, έγινε μεγάλη αναπαραγωγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί άμεσης επανέναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ στα μέσα του επόμενου μήνα, σύμφωνα με πηγές αθλητικού σάιτ.

Όπως αναμεταδίδει το «The Momentum.gr», δεν έχει βάση αυτός ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος, καθώς ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον  Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, κ. Γ. Κομπορόζο, ο οποίος διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Αν η πολιτεία δεν δώσει κάποια εντολή και το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Πρώτα λοιπόν η πολιτεία θα δώσει το πράσινο φως και μετά θα ξεκινήσουμε την διαδικασία για την εύρεση λύσεων στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν γίνεται να παίζουμε με τέτοια πράγματα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Κομπορόζου.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.