Παρακαλώ περιμένετε...

Η αδημονια του Γκασολ για δραση

  • 10/03/2021 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Αναφορά στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκανε ο Πάου Γκασόλ με αφορμή την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ειδικότερα, ο Γκασόλ περιέγραψε το χρονικό της σκέψης του για επιστροφή στα παρκέ της Ευρώπης, με τον Ναβάρο να δίνει συνέχεια στην επιθυμία του φίλου του.

«Όλα ξεκίνησαν με μία κουβέντα που έκανα με τον Ναβάρο ο οποίος εκτός από φίλος εμπλέκεται και σε θέματα της ομάδας. Του εξέφρασα τη σκέψη να επιστρέψω στην Ευρώπη. Μερικές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά είχαν την ιδέα πως αν γυρίσω στην Ευρώπη να το κάνω για την Μπαρτσελόνα» τόνισε αρχικά ο Πάου Γκασόλ

Όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, δήλωσε ότι: «Έχω να παίξω μπάσκετ σχεδόν δύο χρόνια, είμαι σε προχωρημένη ηλικία για μπάσκετ και πρέπει να πάμε σιγά σιγά. Βρίσκομαι σε ένα όμορφο περιβάλλον και ελπίζω να λειτουργήσει καλά όλο αυτό. Ακόμη συζητάμε τον προγραμματισμό. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω στο παρκέ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα».

Σαν Σήμερα

19/05/1928

1928: Γεννιέται στην Νέα Υόρκη ο Dolph Sayes, ο 12 φορές MVP, πρωταθλητής με τους Syracuse Nations το 1955 αλλά και ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ σύμφωνα με ψηφοφορία του 1996 για τα 50 χρόνια της λίγκας.