Παρακαλώ περιμένετε...

Ημερα ερασιτεχνικου αθλητισμου - Συλλαλητηριο αθλητων και προπονητων στο Συνταγμα

  • 05/02/2021 -
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Την «τιμητική» του έχει σήμερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, καθώς σε λίγες ώρες, αθλητές και προπονητές από όλο το φάσμα των σπορ θα συναντηθούν στο Σύνταγμα, προκειμένου να ακουστεί το πάγιο αίτημά τους για σταδιακή επιστροφή στην δράση.

Τα βιοποριστικά προβλήματα, η επιβάρυνση της ψυχολογίας σε συνδυασμό με την συνεχή αβεβαιότητα έχουν συνθέσει ένα ατελείωτο αδιέξοδο.

Για τους λόγους αυτούς αλλά και πολλούς άλλους, το Σύνταγμα θα «ντυθεί» αθλητικά για να φιλοξενήσει τις αγωνίες όλων αυτών που έχουν στερηθεί ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της ζωής τους.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, να μπουν τα πράγματα σε ένα πιο στέρεο προγραμματισμό και σύντομα οι φωτογραφίες των λουκέτων να στα γήπεδα να αρχίζουν να μειώνονται σε πραγματικό και εικονικό επίπεδο.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.