Παρακαλώ περιμένετε...

Ενδεχομενη επιστροφη του Μπουρουση στο Περιστερι

  • 21/11/2020 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Όλο και πυκνώνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες περί επιστροφής του Γιάννη Μπουρούση στην δράση. Μάλιστα, επόμενος προορισμός του φαίνεται να είναι η Ελλάδα και η ομάδα του Περιστερίου.

Εάν μάλιστα σε όλα αυτό συνυπολογιστεί η κακή σχέση που έχει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τον Αργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει η πλειοψηφία του ηλεκτρονικού Τύπου, τότε φαντάζει πιθανότερη και αποδεκτή σεναριακά αυτή η εξέλιξη.

Παράλληλα, θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που δίνει πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυξάνοντας σε ένα βαθμό το ενδιαφέρον μας, καθώς το Περιστέρι μαζεύει όπλα αξιοσημείωτα για να βάλει δύσκολα στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του εγχώριου τίτλου και δη του φαβορί Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουρούσης παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι, ενώ είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γκραν Κανάρια στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.