Παρακαλώ περιμένετε...

Γκασολ: Η Euroleague ειναι ο τιτλος που λειπει στην ομαδα

  • 25/03/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Πάου Γκασόλ. Ο σπουδαίος Ισπανός ψηλός επέστρεψε στην ομάδα του ανδρώθηκε κι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague.

Tα λόγια του:

«Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι. Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα. Μιλούσα για πολλά χρόνια σχετικά με το γεγονός ότι ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα για να τελειώσω εδώ την καριέρα μου.

Έχω συνδεθεί με το κλαμπ με άλλες δραστηριότητες, ως πρεσβευτής και εργάζομαι σε κάποια ιδρύματα και τώρα επιστρέφω εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μια από τις φιλοδοξίες μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την Euroleague. Είναι ο τίτλος που λείπει».

Δεν είμαι ο ίδιος Πάου που έφυγε πριν από 20 χρόνια, αλλά είμαι ένας ξεχωριστός παίκτης που ελπίζει να συνεισφέρει μοναδικά πράγματα στο κλαμπ. Με τον τραυματισμό μου πηγαίνω πολύ καλά. Βλέπω ήδη φως στο τέλος της σήραγγας. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία να επιστρέψω σπίτι, για να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα και έχω την ίδια ψευδαίσθηση και την ίδια φιλοδοξία που άφησα την ομάδα πριν 20 χρόνια».

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.