Παρακαλώ περιμένετε...

Αποθεωσε Σπανουλη και Ιτουδη ο Αταμαν

  • 18/05/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΤ ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Σπανούλη, τον Ιτούδη και την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για Σπανούλη:

«Προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Πιτίνο είναι έξυπνος και θα τον πάρει. Είναι σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να διαχειριστεί 20 λεπτά στο τοπ επίπεδο. Έκαναν σπουδαία δουλειά που κάλεσαν τον Βασίλη Σπανούλη».

Για Ιτούδη:

«Είναι από τους κορυφαίους κόουτς τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Έχει δύο Ευρωλίγκες και μας κέρδισαν στον ημιτελικό του 2019. Πιστεύω πως σε αυτό το φάιναλ φορ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ήμασταν η έκπληξη, αλλά τώρα είναι 50-50. Στη Μόσχα χάσαμε με πολλούς πόντους. Αλλά στην Τουρκία κερδίσαμε με 30. Είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Τζέιμς αλλά ο Ιτούδης είναι σπουδαίος κόουτς και έχει έμπειρους παίκτες και θα γίνει μια μεγάλη μάχη».

Για την Εφές:

«Είμαι καλά. Τώρα παίζουμε στα πλέι οφ. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε τα ημιτελικά. Βέβαια μετά έχουμε το Final Four και όλες οι προετοιμασίες θα είναι για αυτό»

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.