Παρακαλώ περιμένετε...

Αναφορα Ξανθοπουλου στον ερασιτεχνικο αθλητισμο

  • 08/03/2021 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών με αφορμή το παρατεταμένο λουκέτο που σημειώνεται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έκανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας του εναντίον του Παναθηναϊκού στην Ρόδο.

«Τρελαίνομαι να παίζω και είμαι ευλογημένος που έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα, και ειδικά φέτος είμαστε τυχεροί που με αυτές τις συνθήκες παίζουμε, σε σχέση με άλλα παιδιά που στις πιο κάτω κατηγορίες δεν το κάνουν και έχουν πρόβλημα βιοπορισμού. Πήγε να γίνει μια αρχή με τις προπονήσεις να ξεκινούν και με την συμβολή του ΠΣΑΚ, και ευτυχώς έμαθα ότι ξανά ξεκίνησαν. Θα ήθελα να βρεθεί λύση και για τις πιο κάτω κατηγορίες και να ανοίξουν όλα τα πρωταθλήματα, καθώς εκεί δεν υπάρχει ΚΑΔ, και θεωρούνται ερασιτέχνες, αλλά προσωπικά τους θεωρώ επαγγελματίες που βιοπορίζονται από αυτό» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Έλληνα παίκτη.

Σαν Σήμερα

25/06/1942

1942: Γεννιέται ο Willis Reed, ο θηριώδης Center των New York Knicks, ο οποίος με την αυτοθυσία του έδωσε το έναυσμα για τον τίτλο του 1970.