Παρακαλώ περιμένετε...

Ανακοινωση του Α.Σ.Πορφυριακος Θεσσαλονικης

  • 03/04/2018 -
    Ε.ΚΑ.Σ.Θ.
    /
    ΠΟΡΦΥΡΙΑΚΟΣ ΑΣ

Α.Σ.Πορφυριακός

Ένας σοφός του μπάσκετ κάποτε είχε πει ότι "η διαιτησία είναι σαν τον σεισμό. Ούτε να την προβλέψεις μπορείς, ούτε να την αποφύγεις.". Και είχε δίκιο. Οπότε με βάση αυτή την σοφία προσπαθούμε να πορευόμαστε και μεις στο άθλημα το οποίο αγαπάμε και αφήνουμε την καθημερινότητα μας για να έρθουμε το Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχουμε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης. Σημείωση: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.

Ο κάθε ένας από μας, είτε είναι 16 χρονών είτε είναι 46, αφήνει την οικογένεια του την δουλειά του, την υποχρέωση, την ξεκούραση του για να πάει να παίξει μπάσκετ. Σημείωση: ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.

Για να μην μακρηγορούμε, στον χτεσινό αγώνα της ομάδας μας εντός έδρας εναντίον του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ζήσαμε κάτι καινούριο. Κάτι μοναδικό, κάτι εκπληκτικό. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21.00 αλλά λόγω καθυστερήσεων των προηγούμενων αγώνων, ξεκινήσαμε στις 21.45 περίπου. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Ότι τα σφυρίγματα των διαιτητών θα είναι λίγα για να "πάμε νωρίς σπίτια μας".

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά αλλά στα μέσα του 1ου δεκαλέπτου, νωρίς-νωρίς, έχασε τον έλεγχο αφού η αντίπαλη ομάδα πίεσε και ανέκτησε το προβάδισμα. Για να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάουλ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη και βιάζονταν να φύγουν.

Και για να έχετε όλοι μία εικόνα των φάουλ, οι διαιτητές σε 40 λεπτά δυνατού αγώνα χρέωσαν την ομάδα μας με τέσσερα (4) φάουλ και τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με δεκατρία (13) φάουλ!!!

Συνολικά σε 40 λεπτά αγώνα έδωσαν 17 φάουλ. Μέσο όρο 1 στην ομάδα μας και 3,25 στον αντίπαλο ανά περίοδο...

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΥΓ: Η εικόνα της ομάδας μας ήταν κακή και δεν άξιζε την νίκη αλλά σίγουρα η εικόνα των διαιτητών ήταν ακόμα χειρότερη για ΑΛΛΗ μία φορά.

 

ΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΑΚΟΣ









 

 

Σαν Σήμερα

29/04/1970

1970: Jerry West θα σκοράρει ένα θρυλικο καλάθι πίσω από το κέντρο του γηπέδου για να στείλει το παιχνίδι με τους Knicks στην σειρά των τελικών στην παράταση. Μία παράταση όμως πους τελικά δεν απεδείχθη νικηφόρα για του Λιμνανθρώπους.