Παρακαλώ περιμένετε...

Ανω – κατω η Ζενιτ λογω του κορωνοιου

  • 12/10/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει στη Ζενίτ ο κορωνοϊός, καθώς τα κρούσματα της ομάδας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η Ζενίτ μετράει 13 κρούσματα κορονοϊού πλέον, προκαλώντας προβληματισμό στην Euroleague. Οκτώ αφορούν παίκτες, τέσσερα αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου και υπάρχει και ένας φυσιοθεραπευτής.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί με τους παίκτες να μπαίνουν σε καραντίνα.

Η νέα πραγματικότητα

Πρόκειται για μια δυστυχώς, όπως βλέπουμε, νέα πραγματικότητα που επισκιάζει τα πάντα. Είναι αναμφίβολα από τις πιο δύσκολες χρονιές και στο αθλητικό πλαίσιο, δεδομένου ότι το απρόβλεπτο και το αβέβαιο θα γίνουν ο πάγιος κανόνας στα δεδομένα του πρωταθλητισμού.

Η ομάδα της Ζενίτ έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 2/2 και δείχνοντας ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η πανδημία όμως του κορωνοϊού έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να δημιουργήσει δύσκολα εμπόδια στην ομάδα.

Πραγματικά άγνωστο το μέλλον…

Σαν Σήμερα

19/04/1965

1965: Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ 5 παίκτες από μία ομάδα σκοράρουν πάνω από 20 πόντους ο καθένας. Αυτό συνέβη στην νίκη των Celtics επί των Lakers , ενώ για να ξανασυμβεί περάσαν 27 ολόκληρα χρόνια μέχρι τους τελικούς του 1982, όταν και ξαναέγινε με συμμετέχοντες τις ίδιες ακριβώς ομάδες.