Παρακαλώ περιμένετε...

Ανω – κατω η Ζενιτ λογω του κορωνοιου

  • 12/10/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει στη Ζενίτ ο κορωνοϊός, καθώς τα κρούσματα της ομάδας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η Ζενίτ μετράει 13 κρούσματα κορονοϊού πλέον, προκαλώντας προβληματισμό στην Euroleague. Οκτώ αφορούν παίκτες, τέσσερα αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου και υπάρχει και ένας φυσιοθεραπευτής.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί με τους παίκτες να μπαίνουν σε καραντίνα.

Η νέα πραγματικότητα

Πρόκειται για μια δυστυχώς, όπως βλέπουμε, νέα πραγματικότητα που επισκιάζει τα πάντα. Είναι αναμφίβολα από τις πιο δύσκολες χρονιές και στο αθλητικό πλαίσιο, δεδομένου ότι το απρόβλεπτο και το αβέβαιο θα γίνουν ο πάγιος κανόνας στα δεδομένα του πρωταθλητισμού.

Η ομάδα της Ζενίτ έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 2/2 και δείχνοντας ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η πανδημία όμως του κορωνοϊού έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να δημιουργήσει δύσκολα εμπόδια στην ομάδα.

Πραγματικά άγνωστο το μέλλον…

Σαν Σήμερα

02/10/1936

1936: Γεννιέται ο Dick Barnett, ένας guard ο οποίος έπαιξε για 14 χρόνια στο ΝΒΑ, και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα με τους NY Knicks. Η φανέλα με το νούμερο 12 είναι στην οροφή του Madison Square Garden προς τιμήν του.

1953: Γεννιέται ο Tom Boswell. Ένας ψηλός με όχι ιδιαίτερη καριέρα στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως αποτέλεσε βασικό γρανάζι της Καντού για το double του 1981.